Ska ni gifta er under 2017

Ska ni gifta er under 2017 och söker bröllopsfotograf? Kanske är jag fotografen för er.

Jag erbjuder fyra olika bröllopspaket, beroende på hur länge ni vill att jag är med er under dagen. Kontakta mig för att se så att just ert datum är ledigt, och för att få mer information och priser för de olika paketen: fotografcharlotte@gmail.com eller via kontaktformuläret här på min hemsida.

 

Titta även gärna in i min portfolio på bilder från tidigare bröllop, för att se så att min bildstil passar er.
(Det här året har bloggen tyvärr blivit lidande, men jag får hänvisa till att mina portfolios istället är uppdaterade med nya bilder.)

 

 

Ska ni gifta er under 2017, Fotograf Charlotte

 

Höstbröllop i Bredaryd

Höstbröllop

Lagom till att löven spricker ut på träden så kommer här bilder från i höstas, när löven var på väg att falla av. Ett av förra årets sista bröllop, ett härligt färgsprakande höstbröllop. Och det lagom till att årets bröllopssäsong snart drar igång igen för min del. Ska bli fantastiskt roligt, som vanligt! Under tiden får vi njuta av det här fantastiskt mysiga parets bilder. Tack för förtroendet! <3

 

Höstbröllop - Fotograf Charlotte, Gislaved

Studentfotografering

Studentfotografering 2016

 

Snart är det studenttider!

Tiden springer snabbt iväg mot sommar och studentutsläpp. Har du en student som ska firas? Jag och min samarbetspartner Tårtia har tillsammans ett kanonfint erbjudande till alla studenter.

Låt oss ta hand om studenttårtan, där du själv bestämmer smaker och utformning, samt fotograferingen. Vi fotograferar vid två tillfällen, både studenten och balen. Ett minne som varar och kommer att älskas i generationer.

 

Fotografering av både student och bal, inkl 2 st 18×24 – 1150 kr (ord pris 1980 kr)

Dessutom 10-25% rabatt på er beställning vid bildvisningen

Studenttårta, pris fr. 49 kr/bit (ord pris fr. 55 kr/bit)

 

 

Bokning sker på:

fotografcharlotte@gmail.com / 0371-982 52

eller

tartiabageri@gmail.com / 072-210 93 62

 

Studentfotografering 2016 - Fotograf Charlotte, Gislaved

 

 

Påskerbjudande Barnfotografering

Påskerbjudande Barnfotografering

Vill ni också ha dom bästa ni vet förevigade under en rolig och lekfull stund i studion. Ta del av vårt påskerbjudande:
Barnfotografering 495 kr 
Inkl 1 st 18×24
(ord pris 990 kr)

 

(Dessutom 10-25% rabatt på er beställning vid bildvisningen)

 

Erbjudandet gäller t.o.m. 2/4 2016

 

Boka genom att ringa 0371-98252 eller maila fotografcharlotte@gmail.com

 

Påskerbjudande Barnfotografering - Fotograf Charlotte, Gislaved

Bröllopsmässa och rabatt på bröllopsfotografering

Har haft en fantastiskt trevlig helg på bröllopsmässan i Göteborg där jag ställde ut tillsammans med min samarbetspartner Tårtia Bageri & Event. Två dagar i montern känns i kroppen (eller framförallt i knoppen) idag, men det är det värt. Jag har haft riktigt roligt! Har träffat och pratat med både andra utställare men framförallt en massa mysiga blivande brudar och brudgummar som besökte mässan inför sina kommande bröllop.

 

Under mässdagarna hade jag med mig ett fint mässerbjudande som gällde vid bokning på plats i montern, men jag kan nu erbjuda 10% rabatt på valfritt bröllopspaket även för er som inte hade möjlighet att komma till mässan.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 mars 2016.

 

Ni hittar mer information om mina bröllopspaket här:

Priser bröllop

 

 

 

Bröllopsmässa och rabatt på bröllopsfotografering

 

Balett framför kameran

Jag har en rymligt och bra studio som jag tycker räcker till det mesta, men när det kommer två tjejer och visar sina färdigheter i balett framför kameran så kändes den allt lite liten ändå… Det var full rulle hela tiden, och oj så duktiga dom var!!

Tack tjejer för en sjukt rolig dag i studion! <3

 

Porträttfotograf - Fotograf Charlotte

 

Bröllop i Villstad Kyrka

 

Det är förvisso mitt i vintern, men jag har fortfarande bilder från i somras som jag inte har visat er än. Som från det här underbara sommarbröllopet. En varm och solig augustidag mötte jag det här vackra brudparet vid Tingshuset i Reftele för att ta deras bröllopsporträtt, och därefter körde vi i full fart vidare till Villstad Kyrka där de båda blev man och hustru. (Det går inte låta bli att längta till sommaren när man ser dom här bilderna, och för min del till möten med nya fantastiska brudpar.)

Tack fina ni för förtroendet, och att jag fick vara en del av er dag! <3

 

Bröllopsfotograf - Fotograf Charlotte

Julkortsfotografering

Tro det eller ej men julen närmar sig med stormsteg, och v 46 och 47 (9-20 november) är studion laddad med rekvisita för julkortsfotografering. Så passa på att ta personliga julkort att skicka till era nära och kära. Om vädret tillåter kan vi även ta med oss rekvisitan och ta bilderna utomhus.

 

I erbjudandet ingår:
– Fotografering, ca 30 min
– Julkort storlek 10×15 inkl kuvert (välj själv om du vill ha vikta kort eller vykort), alternativt en högupplöst digital fil (för dig som vill göra julkorten själv)
– Din valda bild även som liten digital fil (anpassad för webben), om du t.ex. vill maila eller lägga ut en julhälsning på Facebook.

 

Pris inkl 10 st julkort (eller en högupplöst digital fil): 850 kr

Pris inkl 20 st julkort: 1050 kr

 

Slå en signal på 0371-98252 eller maila fotografcharlotte@gmail.com för att boka en tid.

 

julkort_webb

 

Bröllop i Sandviks Kyrka

Den här sommaren har varit fantastiskt rolig! Jag har haft förmånen att få föreviga flera underbara bröllop, och träffat så många mysiga brudpar. Och för det mesta har vi dessutom haft tur med vädret. Men den här dagen i slutet av juli, när Rutger och Le Thel skulle gifta sig, tyckte vädergudarna tydligen att det var dags att öppna upp himlen på vid gavel. Och vi som hade sett fram emot att få fotografera ute i dom fantastiskt fina miljöer som finns både vid kyrkan i Sandvik och på Påarps Gård (där festen sen hölls), fick helt enkelt tänka om. För vädret rår man ju inte på, och vi fick istället en fantastiskt rolig porträttsession inne i kyrkan, i limousinen och på Påarps Gård istället. Stupade som vanligt i säng, trött men lycklig den kvällen!

 

Bröllop i Sandviks Kyrka - Fotograf Charlotte, Gislaved

Trash the dress

Har du som jag din gamla brudklänning kvar fortfarande? Hängande längst in i förrådet eller garderoben. Sugen på att ta på dig den igen och göra en sjukt rolig fotografering? En fotografering där du inte behöver vara rädd om klänningen, utan det är snarare meningen att den ska bli både skitig och blöt. En sån fotografering gjorde jag och två kollegor tidigare i år, i så vansinnigt grymma lokaler ute på Åminne Bruksmuseum. Vi höll på att aldrig komma därifrån, för vi hittade hela tiden nya rum, vinklar och vrår, trappor och dörrar där bara var ”tvungna” att ta några bilder till. Och det fanns fantastiska miljöer både ute och inne. Jag hade lätt kunnat vara där flera timmar till, men när vi till slut skiljdes åt var det med många fulla minneskort och stora leenden på läpparna.

Vill ni se fler bilder så kika in i min portfolio:
http://www.fotografcharlotte.se/portfolio/trash-the-dress/

Sugen på en trash the dress-fotografering? Kontakta mig för mer information:
http://www.fotografcharlotte.se/kontakt/

 

Bröllopsfotograf - Fotograf Charlotte

Bröllopsfotograf - Fotograf Charlotte

Bröllopsfotograf - Fotograf Charlotte

Bröllopsfotograf - Fotograf Charlotte

Bröllopsfotograf - Fotograf Charlotte