Bröllopsmässa och rabatt på bröllopsfotografering

Har haft en fantastiskt trevlig helg på bröllopsmässan i Göteborg där jag ställde ut tillsammans med min samarbetspartner Tårtia Bageri & Event. Två dagar i montern känns i kroppen (eller framförallt i knoppen) idag, men det är det värt. Jag har haft riktigt roligt! Har träffat och pratat med både andra utställare men framförallt en massa mysiga blivande brudar och brudgummar som besökte mässan inför sina kommande bröllop.

 

Under mässdagarna hade jag med mig ett fint mässerbjudande som gällde vid bokning på plats i montern, men jag kan nu erbjuda 10% rabatt på valfritt bröllopspaket även för er som inte hade möjlighet att komma till mässan.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 mars 2016.

 

Ni hittar mer information om mina bröllopspaket här:

Priser bröllop

 

 

 

Bröllopsmässa och rabatt på bröllopsfotografering

 

Comments are closed.