Om mig

Charlotte

Hej och välkommen till min sida! Vad kul att just du tittade in här!

Jag heter Charlotte Johansson, och jag finns i Gislaved i Småland.

Att ta en bild handlar för mig inte om att man bara står stelt framför kameran och ler. Utan jag vill hjälpa er fånga dom äkta känslorna, skratten, leendena, ja helt enkelt fånga er precis som ni är. När jag tänker på mina egna favoritbilder av min familj, så är det inte bilderna där vi sitter uppradade och ler framför kameran som är mina favoriter. Utan dom som är tagna i stunden. Som fångar glädjen, skratten och värmen oss emellan.

Det är i det här som min passion för fotografering finns. I mötet med er och att fånga bilder åt er som väcker minnen. Som fångar dom busiga blickarna, skratten, värmen och glädjen mellan barn, familjer och kärlekspar.

”Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.”

 

Vem är då jag? Jag är en glad person, nybliven trebarnsmamma, som gillar choklad och latte (intas gärna samtidigt) och som älskar mina tre barn mer än allt annat på jorden. Jag pratar och skrattar mycket och bjuder gärna på mig själv under vår fotografering.

När du blir fotograferad av mig så väljer du själv om du vill ta bilderna utomhus, i min studio eller i hemmiljö. (För resor utanför Gislaved tillkommer reseersättning.)

 

Kontakta mig gärna för mer information:

fotografcharlotte@gmail.com

eller

0371-982 52