Bröllopsfotografering i Seglora

En mycket varm dag i juni lastade jag reservdäcket i bilen och begav mig till Seglora för att föreviga Ida och LPs bröllopsdag. Sol och värme, en vacker kyrka, mysigaste brudparet, världens sötaste brudnäbbar, såpbubblor och massor med kärlek. Lägg dessutom till en traktor och två nyfikna hästar som gjorde oss sällskap under porträttfotograferingen. Kan det bli bättre! Tack fina Ida och LP för förtroendet och för en helt fantastisk dag! <3

Men det där reservdäcket då, undrar ni, vad var grejen med det...? Jo, jag var såklart och hälsade på i Seglora inför bröllopet, drack en god kaffe och planerade tillsammans med bruden. Men på hemvägen sprängdes ett av däcken på bilen, på en grusväg, mitt ute på för mig okänd mark. Och inte finns det några reservdäck i bilarna nuförtiden fick jag erfara... Så den här gången tog jag det säkra före det osäkra och lastade med ett däck. Det finns ingen bättre försäkring för att inget ska hända... ;-)

 

 

Ny Logga - Fotograf Charlotte

Jag har länge gått och tänkt att jag skulle ta tag i och uppdatera min logga, och nu i veckan fick jag äntligen tummen ur. Den gamla har hängt med mig sen jag startade upp min verksamhet för några år sedan, och var egentligen bara något jag snabbt fixade ihop. Men sen har den fått hänga med. Jag har liksom aldrig tagit mig tid att ändra den. Men så plötsligt händer det. En ny logga är nu på plats, och jag smög in den lite försiktigt här och på mina sociala medier i veckan. I våras blev min nya hemsida klar, och nu alltså även loggan. Tänk vad lite semester kan göra för att man ska få tummen ur och ta tag i saker som blivit liggande :-)

 

Bröllopsfotografering i maj

Kommer ni ihåg maj? Vilket väder vi hade. Extrem värme och gassande sol nästan hela månaden. Men några små undantag. Ett av dom var under porträttfotograferingen av det här vackra brudparet. Under vår stund tillsammans kom det ett lätt sommarregn, vilket jag nästan kan tycka var skönt mitt i all värme. Mindre skönt var kanske alla myggor som också dök upp och försökte skrämma bort oss. Men det här brudparet skrämde man inte så lätt, dom stod ut med både regn och myggor. Och vilka bilder vi fick!! Dessutom sägs det ju att lite regn i brudkronan på bröllopsdagen betyder ett långt och lyckligt äktenskap. Så jag önskar er verkligen all lycka till i livet, och tack fina ni för en fantastisk dag! 

Nu går det boka nya fotograferingar

2017 försvann fort förbi, och det har varit ett turbulent år med både medgångar och motgångar. Jag har bland annat varit föräldraledig med vår senaste lilla familjemedlem, hela familjens lilla charmtroll. Men vi har också drabbats av sjukdom i familjen vilket har lett till att jag varit tvungen att tacka nej till alla förfrågningar helt och hållet under slutet av förra året.

Men nu är jag äntligen tillbaka igen! Vårt charmtroll har börjat i förskolan, och även om sjukdomen finns kvar så har vi hittat någon form av vardag. Det gör att jag nu ser fram emot att ta emot era bokningar igen, både bröllop och barn- och familjefotograferingar, om än i en lite mer begränsad utsträckning än tidigare med tanke på situationen. Men kom ihåg att ni alltid är välkomna att höra av er med era önskemål om fotografering, eller om ni har frågor och funderingar inför en fotografering, stora som små. Jag svarar alltid så fort jag kan. Enklast når ni mig via kontaktformuläret här på min hemsida.

Så nu ser jag verkligen fram emot att få höra från just dig. Kanske är i år året då ni ska säga ja till varandra, eller året då ni två ska bli tre. Oavsett vad så ser jag fram emot att hjälpa er att skapa fantastiska minnen från 2018. Jag hoppas vi hörs! <3

tillbaka.jpg