Nu går det boka nya fotograferingar

2017 försvann fort förbi, och det har varit ett turbulent år med både medgångar och motgångar. Jag har bland annat varit föräldraledig med vår senaste lilla familjemedlem, hela familjens lilla charmtroll. Men vi har också drabbats av sjukdom i familjen vilket har lett till att jag varit tvungen att tacka nej till alla förfrågningar helt och hållet under slutet av förra året.

Men nu är jag äntligen tillbaka igen! Vårt charmtroll har börjat i förskolan, och även om sjukdomen finns kvar så har vi hittat någon form av vardag. Det gör att jag nu ser fram emot att ta emot era bokningar igen, både bröllop och barn- och familjefotograferingar, om än i en lite mer begränsad utsträckning än tidigare med tanke på situationen. Men kom ihåg att ni alltid är välkomna att höra av er med era önskemål om fotografering, eller om ni har frågor och funderingar inför en fotografering, stora som små. Jag svarar alltid så fort jag kan. Enklast når ni mig via kontaktformuläret här på min hemsida.

Så nu ser jag verkligen fram emot att få höra från just dig. Kanske är i år året då ni ska säga ja till varandra, eller året då ni två ska bli tre. Oavsett vad så ser jag fram emot att hjälpa er att skapa fantastiska minnen från 2018. Jag hoppas vi hörs! <3

tillbaka.jpg