Bröllopsfotografering i Seglora

En mycket varm dag i juni lastade jag reservdäcket i bilen och begav mig till Seglora för att föreviga Ida och LPs bröllopsdag. Sol och värme, en vacker kyrka, mysigaste brudparet, världens sötaste brudnäbbar, såpbubblor och massor med kärlek. Lägg dessutom till en traktor och två nyfikna hästar som gjorde oss sällskap under porträttfotograferingen. Kan det bli bättre! Tack fina Ida och LP för förtroendet och för en helt fantastisk dag! <3

Men det där reservdäcket då, undrar ni, vad var grejen med det...? Jo, jag var såklart och hälsade på i Seglora inför bröllopet, drack en god kaffe och planerade tillsammans med bruden. Men på hemvägen sprängdes ett av däcken på bilen, på en grusväg, mitt ute på för mig okänd mark. Och inte finns det några reservdäck i bilarna nuförtiden fick jag erfara... Så den här gången tog jag det säkra före det osäkra och lastade med ett däck. Det finns ingen bättre försäkring för att inget ska hända... ;-)