Vem är då jag?

 

Jag heter Charlotte Johansson, och jag har min bas i Gislaved i Småland, men tar mig självklart dit ni önskar för er fotografering.

 

Jag älskar att fotografera, även på min fritid, och när jag inte gör det så tar jag gärna en kaffe tillsammans med mina vänner, smygäter choklad eller hänger i mitt syrum där jag jobbar hårt på att spränga hela familjens garderober med nya alster. 

När ni bokar mig för en fotografering gör jag allt för att verkligen hjälpa er skapa fantastiska minnen. Jag kommer att ge er små uppgifter eller be er berätta om något för att få er alla att slappna av tillsammans framför kameran, barn som vuxna, och jag lovar att jag bjuder en hel del på mig själv samtidigt. Det blir många skratt, och en härlig avslappnad stund tillsammans.

Ska ni gifta er, är gravida med ert första barn (eller andra, eller tredje med för den delen), har en liten nyfödd, eller en blivande ettåring, eller en stor härlig familj som ni vill föreviga i fina bilder. Kontakta mig på en gång, så hjälper jag er mer än gärna med era önskemål.

 

”Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.”